Контінентал Фармерз Груп планує зібрати цього сезону близько 65 тис. т картоплі

За матеріалами інтернет-видань 26.08.2024 143
Контінентал Фармерз Груп планує зібрати цього сезону близько 65 тис. т картоплі

Як повідомляє Контінентал Фармерз Груп,  на Львівщині та Тернопільщині стартували роботи зі збирання картоплі. Загалом у цьому сезоні компанія вирощує картоплю на площі 1870 га у Львівській і Тернопільській областях: 1150 га займає чипсова, 429 га — продовольча та 292 га — насіннєва.
За словами операційного директора Контінентал Костянтина Шитюка, компанія розраховує отримати планові показники врожайності картоплі. Для окремих сортів прогнозується врожайність вище планової.

"Подекуди далася взнаки посуха та тривалі високі температури повітря, що в певній мірі обмежило потенціал культури. Проте, загалом критичного впливу на врожайність наразі не фіксуємо. На більшості площ було достатнє вологозабезпечення. Плануємо зібрати цього сезону близько 65 тис. т картоплі та фінішувати з викопуванням у другій декаді жовтня», - повідомив Костянтин Шитюк.

Зазначається, що  складські потужності Контінентал Фармерз Груп уже готові приймати новий урожай. Частину з них планово модернізували, а саме встановили обладнання для рециркуляції повітря. Оновили частково й ящики для складування під урожай 2024 року.
Відомо, що компанія є провідним виробником картоплі в Україні й володіє сучасними картоплесховищами на Львівщині та Тернопільщині.

 

Контінентал Фармерз Груп

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ