«Конвізо Смарт» - нова система обробітку цукрового буряку

За матеріалами інтернет-видань 13.06.2024 352
«Конвізо Смарт» - нова система обробітку цукрового буряку

У цьому сезоні ТОВ "Фармгейт Україна" використовує новий підхід у вирощуванні цукрового буряку. Тут на полях вже дозрівають сходи чотирьох високопродуктивних гібридів від "BETASEED".

Частину обробляють за новим для підприємства підходом - "Конвізо Смарт". Цю інноваційну технологію захисту солодких коренів вперше в Україні презентували у 2017 році. Серед її переваг - екологічність та гнучкість у вирощуванні.

"З урахуванням викликів часу, ТОВ "Фармгейт Україна" оновлює підходи в обробітку бурякових полів. Це зумовлено багатьма чинниками та факторами, з якими сьогодні зіштовхуються аграрії", - зазначив керівник підприємтва Андрій Дембіцький.

 

За словами головного агронома Сергія Болюха, система обробітку "Конвізо Смарт" господарством використовується на близько 50% полів, і дозволяє зменшити кількість проходу техніки полем. Це виправдано, бо через війну відчувається  кадровий голод, який  компенсується технологічними підходами.

На думку пана Сергія, суттєву роль у покращенні культури бурякових полів зіграла і придбана нова сівалка, яка в роботі була результативною.
Наявні рівномірні і по кореню, і по сходах бурячки, чіткі лінії та хороша густота культури (110-115 тис/ га).

У господарстві очікується гідний врожай солодких коренів з хорошою цукристістю - від 17% до 20%.

 

ТОВ "Фармгейт Україна"

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ