Криворізькі вчителя не хочуть працювати на дистанційці

За матеріалами інтернет-видань 13.09.2021 149

За спільним рішенням Міністерства охорони здоров'я і Міністерства освіти і науки, тим навчально-виховним закладам, в яких 80% і більше персоналу вакциновані від COVID-19, дозволено працювати навіть в період перебування регіону в «жовтій» або «помаранчевої» зонах епідблагополуччя. Тобто, школи і дитячі садки зможуть працювати на прийом дітей, за умови, що 80% і більше вчителів / вихователів будуть вакциновані від COVID-19.повідомляє КрЛайф.

Україна стоїть на порозі чергового локдауна - показники інфікування COVID-19 різко погіршуються. Тому педагоги Кривого Рогу прислухалися до рекомендації МОЗ і МОН. 

«Для запобігання масового поширення коронавирусной інфекції та з метою подальшого формату очного отримання освіти, а не дистанційно, перед нами стоїть мета - 80% вакцинованих працівників усіх навчальних закладів. Станом на 10 вересня вже 62,2% криворізьких педагогів отримали дві дози вакцини від COVID-19. Більш того, в місті в 92 навчальних закладах педколективи вакциновані на понад 80% », - говорить Тетяна Кріпак.

 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ