Ледве не втридорога прикупив меблів. І каже, що не собі ж, а людям. Але чи так це?

За матеріалами інтернет-видань 23.07.2024 104

У ДНІПРІ ПОСАДОВЕЦЬ КВАРТИРНОГО УПРАВЛІННЯ РОЗТРАТИВ ПІВМІЛЬЙОНА НА МЕБЛЯХ

23.07.2024  17:00 · Наталія Марченко

Посадовця квартирно-експлуатаційного управління Дніпра підозрюють у розтраті державних коштів.  Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Facebook-сторінку Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону.

За даними слідства, чиновник придбав меблі за завищеною ціною, завдавши державі збитків на суму понад 500 000 гривень. Посадовець діяв явно з корисливим мотивом, використовуючи своє службове становище для незаконного збагачення. Меблі були придбані за ціною, яка значно перевищувала середньоринкову, що призвело до значних фінансових втрат для держави.

Чоловіку уже повідомлено про підозру за фактом розтрати майна шляхом зловживання службовим становищем у великих розмірах, в умовах воєнного стану. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Слідство триває.

При цій нагоді заодно повідомимо, що, депутат від партії “Слуга народу” Микола Задорожній, уродженець Дніпропетровщини, отримав значно серйознішу підозру - у багатомільйонному хабарі. 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ