ЛЕГКО ДАВАТИ ПОРАДИ. А НАРОД І САМ ЗНАЄ, ЩО НА ЗИМУ НЕОБХІДНО ЗАПАСАТИСЯ ПРОДУКТАМИ

Микола Ясень 03.10.2024 212

ФАКТ І НАШ КОМЕНТАР

Стало відомо, чи потрібно українцям запасатися продуктами на зиму

УКРАЇНСЬКИЙ ЛЮД ЩЕ РАДЯНСЬКОЮ ВЛАДОЮ ПРИВЧЕНИЙ РОБИТИ ЗАГОТІВЛІ-ПРИПАСИ В ЗИМУ. СІЛЬСЬКИЙ НАРОД Й ПОТОТІВ ЦЕ ВВАЖАВ НЕМИНУЧОЮ СПРАВОЮ. АЛЕ Й ГОРОДЯНИ МАЙЖЕ НЕ ВІДСТАВАЛИ ВІД СЕЛЯН. ДЛЯ ЦЬОГО МІЖ ІНШИМ КОМУНІСТИЧНА ВЛАДА НАДІЛЯЛА-РОЗДАВАЛА ГОРОДЯНАМ ТАК ЗВАНІ ЗАМІСЬКІ "ДАЧІ". ЩОБ ЛЮДИ САМОТУЖКИ ВИРОЩУВАЛИ І ЗАГОТОВЛЯЛИ ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ. ПІД ГАСЛОМ, ЩО ЗИМА ВСЕ ПРИБЕРЕ. І ТІЖ РАЙКОМИ, МІСЬККОМИ ТА ОБКОМИ ЩЕ Й ЗА БЛАГОДАТНУ СПРАВУ ВИДАВАЛИ ТЕ, ЩО ВІДВОДИЛИ ПІД "ДАЧІ" ЯКИЙСЬ ЧАС МАКСИМУМ ПО ШІСТЬ СОТОК НА ДУШУ, ДАРУЙТЕ, НАСЕЛЕННЯ. 

ЗРОЗУМІЛО, ЩО НИНІ ЗОВСІМ ІНША СИТУАЦІЯ. А З ЗВ"ЯЗКУ З ВІЙНОЮ І ПОСТІЙНИМИ ОБСТРІЛОМИ НАШИХ МІСТ І СІЛ РАШИСЬКИМИ РАКЕТАМИ ТА "ШАХЕДАМИ" ПРОБЕМА БОДАЙ БІЛЬШ-МЕНШ БЛАГОПОЛУЧНО ПЕРЕЗИМУВАТИ ПОСТАЄ З ОСОБЛИВОЮ ГОСТРОТОЮ. ТУТ БИ НАШИМ ПОСАДОВЦЯМ НАД УСЕ ПЕРЕЙМАТИСЯ, АБИ УБЕЗПЕЧИТИ ЛЮДЕЙ ВІД НЕПЕРЕЛИВКІВ. ОДНАЧЕ ОСТАННІМ ЧАСОМ ДУЖЕ СХОЖЕ, ЩО ВЛАДА ЗАХОДИЛАСЯ ПЕРЕКОНУВАТИ НАРОД САМОМУ Й САМОТУЖКИ ЗАГОДЯ ПОДБАТИ ПРО СЕБЕ, НІХТО НЕ КАЖЕ, ЦЕ УСІМ НАМ РОБИТИ ТРЕБА,. АЛЕ ЧИ НЕ СХОЖЕ, ЩО З НАБЛИЖЕННЯМ ЗИМИ ВЛАДА ВСЕ БІЛЬШЕ ВЕДЕ МОВУ В ДУСІ "КОЖЕН САМ СОБІ РЯТІВНИК". 

ЗАРЯСНІЛЬ ЯК ПОРАДИ ВЛАДНИХ СТРУКТУР, ТАК І ВСІЛЯКИХ ЕКСПЕРТІВ, ЯКІ МАЙЖЕ ХОРОМ НАГАДУЮТЬ, ЩО ПОРЯТУНОК ПОТОПАЮЧИХ - СПРАВА РУК САМИХ ПОТОПАЮЧИХ.  

І ОСЬ ВАМ ПРИКЛАД НА ЦЕЙ РАХУНОК, ЧИТАЙТЕ:

Опалювальний сезон 2024-2025 може стати одним із найскладніших для українців. Експерт “Економічного дискусійного клубу” Олег Пендзин розповів, чи варто запасатися продуктами на зиму. Про це повідомляє Уніан, пише agronews.ua.

“Кожна людина сама розробляє певну стратегію виживання. Кожен приблизно прораховує, яким чином виживати. Якщо в людини є присадибна ділянка, вона вирощує точно не квіти, а те, що допоможе їй вижити взимку”, – зазначив експерт.

За його словами, зараз найнижчі ціни на сезонні продукти, зокрема, йдеться про фрукти та овочі.

“Слід запастися продуктами, які можна зберігати. Насамперед, це ніби овочі. Можна також заквасити капусту, зробити соління. Це суттєво здешевлює людині вартість її осінньо-зимового столу. Тому, якщо є можливість, потрібно обов’язково запастися продуктами харчування тривалого зберігання”, – підсумував експерт.

 

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ