Вдень орда обстріляла три райони Січеславщини

Григорій Давиденко 03.10.2024 151
Вдень орда обстріляла три райони Січеславщини

   Загарбницька війна рф в Україні викликає все більший спротив кремлю. Сьогодні Люксембург став 17 країною-партнером, хто долучився до ініціативи Коаліції дронів, яку створили у лютому 2024 року під час 19-ї зустрічі у форматі Рамштайн.

    Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони України. Мета Коаліції дронів - забезпечення промислового виробництва FPV в Україні та на Заході. Аби окупанти швидше втямили безперспективність їхніх потуг. Досі вони воюють і з беззбройними людьми, повідомив голова облради Микола Лукашук:

   - Окупанти знову тероризували мирних жителів Нікопольщини. Через атаку дроном-камікадзе по райцентру постраждали троє людей.
75-річна жінка і 35-річний чоловік госпіталізовані у стані середньої тяжкості. Ще один чоловік, 34 років, лікуватиметься вдома.
▪️Загалом по району за день було більше десятка атак артилерією та безпілотниками. Ворог цілив по райцентру, Покровській, Мирівській та Марганецькій громадах.
   Пошкоджений приватний будинок, господарська споруда та газогін.
▪️Також під обстрілом була Зеленодольська громада Криворізького району. Туди ж російська армія вдарила безпілотником.
▪️Вдарили окупанти і по Великомихайлівській громаді Синельниківського району. Там зайнялася суха трава, пожежу загасили.
   На щастя, люди не постраждали.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ