Леонід Головко із Кривого Рогу відзначений орденом «За Мужність» III ступеню

Новини компаній 20.03.2024 399
Леонід Головко із Кривого Рогу відзначений орденом «За Мужність» III ступеню

Як повідомила служба зв’язків з громадськістю 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха, Указом Президента України молодший лейтенант окремої механізованої бригади Леонід Головко з Кривого Рогу відзначений державною нагородою – орденом «За Мужність» ІІІ ступеню.


Леонід Головко до повномасштабного вторгнення працював майстром зміни однієї з гірничозбагачувальних фабрик міста. Люблячий чоловік і  батько дбав про родину і про своє майбутнє.
Він згадує, як із початком війни був готовий в будь-який момент долучитись до війська, але воєнком дав можливість побути з родиною, оскільки чекали на народження дитини.
14 лютого 2023 року Леонід Головко був мобілізований. Після проходження навчання в навчальному центрі на Командира механізованого взводу за розподілом був направлений до  окремої механізованої бригади. Перший бойовий вихід і перший вдалий відбитий штурм противника в населеному пункті Сєверне Донецької області.

«Наша сила в наших людях, відвага воїнів, рішучість, воля до перемоги – вражає. Страх є у всіх, але коли поруч люди, які щодня дивляться в обличчя смерті, то ми мусимо вистояти, витримати такий натиск противника. Нанести ворогові безповоротних втрат як у техніці, так і в особовому складі зможуть тільки титани. Я пишаюсь своїми побратимами!» - каже молодший лейтенант.

Після Перемоги Леонід хоче надолужити вкрадений ворогом час, з родиною, сином:

«Я за два роки стільки всього пропустив, тому планую взяти родину і відправитись кудись відпочити».  

Вітаємо Воїна Леоніда Головка із державною нагородою і зичимо здійснення мрії та фарту на бойових позиціях!
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ