Лікарка напідпитку з Кам'янського побила медиків екстренки

За матеріалами інтернет-видань 01.12.2022 605
Лікарка напідпитку з Кам'янського побила медиків екстренки

Нічого не підозрюючи медики екстренки Лівобережної підстанцї Камянського  приїхали на нічний виклик. У чоловіка -  травма коліна. Бригада прибула терміново, а втім допомоги потребували самі медики. Повідомила ФБ - сторінка керівника обласного центру медицини катастроф Радий Шевченко.
Зазначається, що  просте питання «чи є у вас алергія на медикаменти» спровокувало жінку напідпитку, яка була разом з чоловіком, на розмахування кулаками. Неадекватна жіноча поведінка завдала лікарям фізичного насилля.  

"Єдиний вихід в таких ситуаціях для бригади -  викликати поліцію, скоріше залишити приміщення і тікати від таких «хворих». Але жінка встрибнула в ліфт і махала кулаками і ногами, куди дістане. У результаті: синці, у фельдшера струс головного мозку. Навіть водія побила", - повідомляється на сторінці.

Виявилося, що бешкетниця - колега, лікарка шкіряно-венерологічного диспансеру міста Кам’янське. Вона наступного дня знову у похміллі  телефонувала на номер старшого оперативного лікаря  і провокувала  скандал.
Це вже не вперше, коли лікарі швидкої потрапляють під гарячі руки тих, хто їх викликає. Навіть певна статистика вже є: раз на місяць ЗМІ публікують про подібні випадки. Щоб їх уникнути, потрібен захист лікарям на робочому місці, щоб не було, як в давній українській казці,  битий небитого везе.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ