Лист Романа Червінського Львівській обласній раді

За матеріалами інтернет-видань 07.02.2024 327
May be an image of 1 person and text
     Шановний Головуючий, шановні депутати Львівської обласної ради!
За першої нагоди звертаюсь до Вас зі щирими словами вдячності та поваги! Вони переповнюють мене з моменту, коли я дізнався про звернення Львівської обласної ради про необхідність справедливого розслідування по моїй справі, яке було підтримане одноголосно 63-ма присутніми депутатами.
   Від того моменту в мене з'явилась Віра та Надія, що завдяки Вам є можливість припинити зловживання з боку органів правопорядку та окремих суддів, які, порушуючи основні принципи кримінального законодавства - фальсифікують матеріали справи для здійснення мого переслідування.
Такі їхні дії обумовлені моєю публічною критикою дій представників Офісу президента під час операції із затримання злочинців російської військової компанії «Вагнер».
   Упевнений, що Ваші кроки до справедливості, свободи та рівності перед Законом є прикладом, який надихне багатьох військових, що зараз боронять Україну, віддаючи життя і здоровʼя за демократичні цінності, які Ви захищаєте у щоденному житті.
   Саме ці цінності є причиною посягань агресора на нашу Україну, і справжня війна за них іде як на полі бою, так і у свідомості наших громадян.
Ви вчергове підтвердили провідну роль Галичини та її культурного центру - Львова у підвищенні рівня національної свідомості, захисті демократичних принципів, відстоюванні свободи слова і совісті, глибокому розумінні соціально політичних процесів, а також, і що головне - виконанні активних дій по їх встановленню у всій Україні.
   І це не випадковість - саме народні депутати України обрані у Галичині: Софія Федина, Бондар Михайло , а також інші свідомі депутати: Герої України Степан Хмара, Олександр Турчинов, Володимир Арʼєв, Катеринчук Микола, Андрій Кожемʼякін - особисто, під час судових засідань, переконавшись у штучності сфальсифікованих звинувачень стосовно мене, використовують свої повноваження та можливості для припинення порушень норм Конституції України.
   Така активна діяльність депутатів Львівщини на всіх рівнях, ініціативність у Львівській обласній раді - є зразком поведінки представника обраного народом і призведе до створення правової, демократичної держави.
   Окремо дякую Соломії Риботицькій за підготовку проєкту звернення до комітету Верховної Ради України, а також кожному депутату Львівської обласної ради за принципову позицію.
Відчуваю величезну відповідальність перед Вами.
Від щирого серця, Червінський Роман.
   Офіційна сторінка ФБ Тараса Чорновола, політолога.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ