Літо розпочнеться спекою до плюс 32-х

Микола Ясень 31.05.2024 301

 

Народна синоптиня дала прогноз до кінця цього тижня і початок наступного та попередила про зливи, грози і шквальні вітри

Погода в Україні в останній день весни буде дощовою, але спекотною.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у Facebook.

За її словами, у п'ятницю, 31-го травня, в Україні очікуються короткочасні грозові дощі, при грозах можливе шквалисте посилення вітру на заході, півночі, Вінниччині, Житомирщині, Київщині, західних районах Черкащини, також при грозах можливі місцями сильні зливи.

"На сході - локальні дощі, грози. На півдні дощі лише на Одещині. На Полтавщині, у Кропивницькому з районами, Дніпропетровщині - без істотних опадів", - написала синоптик.

Спекотна погода передбачається на сході та південному сході. +26+29, місцями до +30 градусів. До 30 і більше градусів тепла очікуйте і практично весь наступний тиждень.

У Києві 31-го травня повітря буде прекрасно свіжим, близько +22, +23 градусів. У столиці весна завершиться локальними грозовими дощами.

"Хмари то сідатимуть на голову, нападатиме сонливість та коверзуватиме артеріальний тиск, але як гарно дихається і буде дихатися після дощу і як гарно голубіє небо й світить сонце у проясненнях! Літо дебютуватиме в Україні спекою. 1-2 червня очікується +27+32 градуси, хіба що трохи нижче буде в західній частині, +23+26 градусів", - прогнозує Діденко.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ