Літопис сільського спорту Придніпров`я, 1996 рік, Орлівщина

За матеріалами інтернет-видань 03.02.2023 455
Літопис сільського спорту Придніпров`я, 1996 рік, Орлівщина

Як відомо, засновник спортивно - оздоровчого центру "ТРИГОЛ" НСЖУ , січеславський письменник Володимир Сорока спільно з ГО Дніпропетровська ТО ВФСТ "Колос" веде  літопис сільського спорту Придніпров`я. З 1992 року пан Володимир є організатором і натхненником багаторічних спортивних змагань з волейболу, футболу, стрільби, легкоатлетичного кросу в різних куточках України. Перевага, звичайно, завжди надавалася спорту в рідному регіоні.


Як зазначив Володимир Сорока у ФБ, у 1996 році Орлівщина (Новомосковський р-н) приймала 5 сільські спортивні ігри Дніпропетровщини. Зокрема, автор розмістив світлини показових виступів спортсменів.

"Викладаю одну з останніх оцифрованих плівок з відбитками хліборобської малої Олімпіади минулих років. Як не прикро, ще 2021' року обласна рада заблокувала роботу з популяризації колосівського фізкультурно-оздоровчого руху, не виділивши, зокрема, кошти на роботу над Літописом сільського спорту у 2022 році. На роботу над увіковічненням патріархів колосівського спорту, найвагоміші події в житті сільського спорттовариства, через що було втрачено цілий рік! А ветерани спорту, як відомо, не вічні!" - зауважив Володимир Сорока.

Він висловив стурбованість щодо популяризації сільського фізкультурно-оздоровчого руху  в 2023 році, бо через відсутність мінімальних коштів ( хоча б на призові "горшки"...) спортивні змагання кануть в літопис, не залишиться навіть світлин, як неперевершених оцих:

"Чекатимемо, друзі, нашої Перемоги, після якої, сподіваюсь, цих "керманичів" з позором викинуть з обласної ради і ставлення до популяризації масового спорту у влади країни й області кардинально зміниться", - обнадійливо наголосив Володимир Сорока.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ