Мародери у владі допомагають рф у війні», - Тарас Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 03.02.2023 731
На зображенні може бути: 1 особа та текст «краща ціна яйця вагов 1кг/170 1кг/ грн VICTORIA| JOY|»
        На превеликий жаль, я чи не вперше мушу сказати слова, які мені точно видаються чимось неймовірним, але Україна має реальний шанс програти в цій війні. Не напряму ворогу на полі бою. Поразку може забезпечити особисто Зеленський, який і далі продовжує опікати навколо себе корупціонерів, розкрадачів, зрадників, реваншистів. Не забуваймо, що в нашої перемоги, чи бодай змоги стримувати ворога, є два крила: мужність ЗСУ, мудрість командування, згуртованість суспільства з одного боку й західна допомога з іншого. Наші запаси вичерпувалися ще до червня місяця. Чим наймужніша й наймотивованіша армія світу мала воювати?
     Попри потоки красивих слів, саме влада робить все можливе й неможливе, щоб ця допомога не стала достатньою для швидкої перемоги. В рашистських кротів можуть бути свої мотиви. Просто згадайте, як ще весною, коли Німеччина круто розверталася в бік України, з нею на місяці зірвали стосунки. А зараз той самий кріт, який організував демарші проти Шольца і Штайнмайєра, так само призначенням послиці, проповідниці орального сексу, зірвав постачання боєприпасів старих калібрів з Болгарії, які могли зіграти важливу роль у підготовці наступу. Там безумовна зрада. Зрада, яку Зеленський чи по тупості, чи через причетність захищає й підтримує.
     Але зараз на передній план виходить дещо іще тотальніше - це неприховано культивована владою мега-корупція. Епопея з танками. Нам їх готували, але не дали, бо Зеленський відмовився боротися з корупцією та усувати любих серцю Єрмака розкрадачів, найперше в Міноборони. Після прямих погроз таки щось почав робити - здали кількох, кого було не дуже шкода. Обіцянки танків і навіть винищувачів просто сипонулися. Уже за пару днів усі зрозуміли, що то лише імітація, й усе знову зависло. Провели кампанійщину з демонстративними обшуками - ніби розблокувалося, але знову ж усі чекають реальних дій, а не відмазок, тому поки шанси отримати справжню допомогу примарні. Скільки українців мають загинути через те, що ці мародери-виродки ніяк не нажеруться?
     Можна ще добавити історію з нашим чудовим другом Сельчуком Байрактаром. Бажання підопічних Зеленського злупити з нього мільйони перетворило друга на противника. І за це узагалі нікого не покарано. Першим питанням Джону Кірбі на брифінгу з приводу передачі Абрамсів було не про танки, а про абсолютну корупцію. Про це йдеться й у даному сюжеті. На жаль, програвши війну корупції Зеленського, ми можемо втратити і допомогу й можливість подолати агресора. Тут уже буде не до сміху.
Відео тут
     Тарас Чорновіл, політолог-міжнародник, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ