Lviv Craft Fest зібрав у Львові крафтових виробників з усієї України

За матеріалами інтернет-видань 28.04.2024 561
 Lviv Craft Fest зібрав у Львові крафтових виробників  з усієї України

28 квітня у Львові відбувся  фестиваль крафтових виробників  Lviv Craft Fest. Його учасниками стали  більше 60 учасників з Львівщини та інших областей України. Серед них чимало виробників сирів, ковбасних делікатесів, солодощів, меду, соусів, приправ, а також іншої продукції. Більшість крафтярів проводили смачні дегустації. Окрім фермерських продуктів, на фестивалі були представлені керамічні вироби, автентичні прикраси, аксесуари та інший концептуальний декор. Також функціонував фуд-корд із смачною вуличною їжею.
У приміщенні BankHotel для 60 крафтярів відбулася конференція: "Можливості в часи кризи". У її ході крафтярі отримали цінну інформацію  з питань  маркетингу та продажів, що в подальшому  дозволить виробникам ефективно просувати свою продукцію на ринку, залучати нових клієнтів та розширювати свої ринки збуту,  забезпечити стабільний розвиток бізнесу в агро та крафтовому виробництві.
За словами директорки департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Тетяни Гетьман, департамент щотижнево оприлюднює інфомацію про нові можливості виробників з залучення додаткового фінансового  ресурсу, зокрема про нові програми та гранти. При бажанні агровиробники точно знайдуть саме той грант, який їм підійде.

 

Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ