В Іларіоновому можна отримати як український паспорт, так і закордонний

Микола Ясень 28.04.2024 408

 

28/04/2024

Рівень обслуговування населення за місцем його проживання сьогодні не зрівнячти ще зовсім й з недавнім. Принаймні в окремо взятих громадах. Це тому, що у цім ділі дужк багато залежить від ватажків та депутатів ОТГ. Ось переконливий на цей рахунок приклад: Мешканці Іларіонівської громади нині мають чудову змогу у зручних та комфортних умовах оформити та отримати документи. Про це повідомляє Дніпро Регіон.

Погодьтеся, що це вельми приємна новина: відтепер у Центрі надання адміністративних послуг виконкому Іларіонівської селищної ради( в смт Іларіонове по вул. Центральна, 8) можна отримати паспорт громадянина України у вигляді ID-картки, а також оформити й документ для виїзду за кордон.

Як це сталося? Елементарно: для зручності мешканців та доступності актуальних, соціально важливих послуг ще торік у липні коштом Іларіонівської територіальної громади було придбано паспортну станцію. Таке рішення напередодні одностайно підтримав депутатський корпус.

Одначе певного часу вимагало оформлення необхідних дозвільних документів, допусків до програмного забезпечення, підключення до каналів спеціального звʼязку та захисту інформації.

А сьогодні в Іларіоново  уже порадували земляків тим, що адміністративна послуга оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки, паспорта громадянина України для виїзду за кордон запущена. Першим подав заявку на оформлення надважливого документу, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, юний мешканець смт Іларіонового Арсеній Тодоров.

Тож чекають на наступних відвідувачів у ЦНАПі виконкому Іларіонівської селищної ради з 8.00 до 17.00 у робочі дні тижня (з урахуванням оголошених тривог). По п’ятницях Центр працює до 15год. 45хв. Треба знати і пам'яткати також, що прийом буде відбуватиметься за попереднім записом.

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ