Любимівська громада Дніпропетровщини зайво розтратила 11,4 млн. грн.

За матеріалами інтернет-видань 17.01.2024 331
Любимівська громада Дніпропетровщини зайво розтратила 11,4 млн. грн.

За інформацією фахівців Східного офісу Держаудитслужби,  у ході  державного аудиту бюджету Любимівської сільської територіальної громади  Дніпропетровської області  з 01.01.2020 до 31.12.2022  виявлені порушення та недоліки. Вони сягають  понад 11 млн. грн.
Основними причинами фінансових порушень стали недостатній контроль за використанням земельних ділянок та недотримання умов орендних договорів, а також невідповідність діючих тарифів на житлово-комунальні послуг, встановлених місцевим КП «Господар».
Крім цього, на балансі територіальної громади виявлено непрацюючі  котельні та системи зворотного осмосу, а також через  відсутність  технічних паспортів до державного реєстру речових прав на нерухоме майно не внесено три будівлі Любимівської громади, ще 13 обʼєктів нерухомого майна перебувають в аварійному стані.
За результатами аудиту надано 37 пропозицій, спрямованих на поліпшення ефективності витрачання бюджетних коштів. Про результати аудиту поінформовано Управління служби безпеки України в Дніпропетровській області.

 

Державна аудиторська служба України

 

 

 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ