Люди, які донатять ЗСУ, б'ють ворога разом з нами, - комбат Юрій Федоренко

За матеріалами інтернет-видань 21.07.2024 101
Люди, які донатять ЗСУ, б'ють ворога разом з нами, - комбат Юрій Федоренко
   Багато хто сприймає службу в ЗСУ, як шкільну програму з української літератури – суцільний гніт, біль та сльози. Так, ми ведемо важку і кровопролитну національно-визвольну війну, але і під час неї з нами відбувається життя. Воно інше, аніж ми планували чи звикли, але все ж життя.
   На війні так само приходить весна і квітнуть дерева, є місце для щирого сміху та реалізації особистості, а головне – праворуч та ліворуч від тебе знаходяться люди, яких навряд чи пощастило б зустріти за звичайних обставин. Лютий 2022 став фільтром «на міцність».
   Ми всі мали зовсім інші плани на життя, які перед обличчям загрози виживання Українського народу та державності перестали бути приорітетними. З одного боку прикро, а з іншого – не всім дано створювати власними руками історію всесвітнього масштабу. Це наш шанс розставити всі крапки над «і» на геополітичній мапі. Це наш шанс із неспроможної та розкраденої за роки незалежності армії створити сучасне, технологічне та обороноздатне військо. Це наш шанс раз і назавжди завершити сепарацію від росії, яку наші попередники просто ставили на паузу.
   Зараз я виконую найважливішу місію свого життя. Пишаюся підрозділом, який мені вдалося створити разом з командою – Ахіллес - батальйон ударних БпАК 92-ї ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка. За 2 роки в умовах постійного виконання бойових завдань на лінії зіткнення ми виросли зі стрілецької роти ТрО до одного із найефективніших в Україні батальйонів ударних БпАК у складі легендарної 92 ОШБр.
   Дякую всім громадянам за збір на 3 млн гривень для забезпечення батальйону високопотужними батареями. Вони дозволяють FPV-дронам літати на дальші відстані та переносити снаряди, призначені для знищення ворожої артилерії, яка обстрілює українські піхотні підрозділи. Він продовжується, бо потреби постійні.
   Ваша допомога, друзі, майже миттєво конвертується у кількість ліквідованої техніки ворога на найгарячіших ділянках фронту. А у що конвертуються тези критиків, які закликають не витрачати "дорогоцінний ефірний час" на збір донатів на дрони, тепловізори, автівки та інші необхідні бійцям на фронті речі?
   Критики можуть говорити красиво. Але є одна стародавня формула, за якою можна розпізнати, що криється за тими чи іншими словами. "По їхніх плодах ви пізнаєте їх" (від Матвія 7:16).
На зображенні може бути: 5 людей, борода та текст
   Всі державні проблеми не будуть вирішені ніколи. Проблеми є у будь-якій країні. Для їхнього системного вирішення потрібні реформи, що тривають роками. А у нас йде війна найвищого рівня ставок, тут і зараз. І збори нам потрібні тут і зараз. Щоб знищувати ворога. Тут і зараз.
💳Карта: 5375 4112 1331 9028
   Разом до перемоги, друзі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ