Від обстрілів рашистами Нікопольщини постраждала 88-річна жінка

Григорій Давиденко 21.07.2024 95
Від обстрілів рашистами Нікопольщини постраждала 88-річна жінка
  Недавню оптимістичну заяву Дональда Трампа про швидке закінчення війни жорстко критикує в ЗМІ його ексрадник з питань національної безпеки Джон Болтон. "Колишній очільник Білого дому не має жодного реального плану закінчення війни в Україні, крім поступок росії. Ми допомагали Україні тому, що це в основі американської національної безпеки. Йдеться про жорсткі американські інтереси, яких ані Дональд Трамп, ані Джей Ді Венс не розуміють".
  Болтон нагосив: Білий дім не повинен чекати листопадових виборів, а мусить негайно вводити жорстокі санкції проти рф і збільшувати постачання озброєння Україні. Цього ж вимагає і сама московія, масовими терористичними діями проти мирного населення. Про такі факти в Січеславщині повідомив гголова обласної ради Микола Лукашук:
   - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 18:30.
❗️Окупанти не припиняють терор мирних жителів Нікопольщини. Сьогодні у Марганецькій громаді постраждала 88-річна жінка. Її госпіталізували у стані середньої тяжкості.
▪️Загалом по району було більше десятка атак. Російські війська били артилерією і дронами-камікадзе по райцентру, Марганецькій, Покровській, Червоногригорівській та Мирівській громадах.
   Сталося кілька пожеж, горіла суха трава і господарська споруда. Пошкоджена база відпочинку, 4 приватні оселі, 2 господарські споруди, інфраструктурний обʼєкт, лінії електропередачі і газогін.
▪️В інших громадах області день минув спокійно.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ