М'ясо замінять рослини зі смаком м'яса
“Витягнутий” із морських водоростей протеїн надає м’ясним праймерам рослинного походження смак "точного м’яса".
У Сінгапурі запущений корейський стартап харчових технологій HN-Novatech. Це перший у світі запатентований інгредієнт морських водоростей на основі гему для використання у рослинних замінниках м’яса.
Кім Ян Хі, гендиректор HN-Novatech, вважає, що якщо кінцевий продукт сподобається споживачам, перспективи південно-корейського стартапу дійсно великі.
За даними Fortune Business Insider, у 2021 році обсяг світового ринку замінників м’яса оцінювався в $5,41 млрд, а до 2029 року, за прогнозами, зросте до $12,30 млрд.
Ян Хі зауважив, що сплеск альтернативної м’ясної промисловості спостерігається в США, Європі, а також в Азії. Особливо привабливим для запуску нових продуктів є Сінгапур завдяки стратегічному розташуванню, державній допомозі та досвідченій робочій силі.
ІАС "Аграрії разом"
Фото - з відкритих джерел
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку >>> Читайте нас в Instagram >>> Підбірка новин сайту в GoogleNews >>> Статті з газети Фермер Придніпров'я