Магдалинівська ТГ - волейбольна арена Дніпропетровщини

За матеріалами інтернет-видань 20.11.2023 352
Магдалинівська ТГ -  волейбольна арена Дніпропетровщини

Магдалинівка зарекомендувала себе волебольною ареною Дніпропетровщини. Тут активно популяризують серед школярів цей вид спорту і забезпечують для нього всі необхідні умови від нового м'яча до нової форми. 

На території громади цими днями минули волейбольні баталії фіналу Чемпіонату з волейболу «Шкільної волейбольної ліги 2023». У ній взяли участь збірні команди юнаків та дівчат навчальних закладів освіти громади.
Учні змагалися за право представляти свій заклад освіти у фінальних змаганнях «Шкільних ігор Дніпропетровщини 2023» з волейболу.
15 листопада грали дівчата. У фіналі зустрілися команди Магдалинівського, Казначеївського та Оленівського ліцеїв. Перше місце посіла команда з Магдалинівки,  друге -  у школярок Казначеївського ліцею, на третьому -  дівчата з Оленівки.
16 листопада команди юнаків Магдалинівського, Котовського та Почино-Софіївського ліцеїв виборювали свій трофей.
Перемогу здобув Магдалинівський ліцей, срібло у юнаків з Котовки, бронза заслужено перейшла до юнаків із Почино-Софіївського ліцею.
Тепер для переможців-волейболістів Магдалинівської громади очікувані дні - 5 і 14 грудня -, коли відбудуться фінальні змагання «Шкільних Ігор Дніпропетровщини 2023» з волейболу.

Крім того, 17 листопада у Магдалинівці на  фінальних змаганнях Чемпіонату Дніпропетровської області з волейболу боролися за звання кращих волейболісток вихованки дитячо-юнацьких спортивних шкіл. У фіналі зійшлися 4 команди: ДЮСШ Магдалинівської селищної ради, ДЮСШ Новомосковської міської ради, ДЮСШ Слобожанської селищної ради, ДЮСШ Межівської селищної ради.
За підсумками волейбольних змагань переможцем Чемпіонату Дніпропетровської області з волейболу серед вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл - стала команда ДЮСШ Магдалинівської селищної ради, другу сходинку посіли юні волейболістки Новомосковська, третє місце -  у команди смт Слобожанське та четверте у вихованок ДЮСШ смт Межова.
Переможці та призери змагань нагороджені кубками та дипломами, і відзначені кращі  гравці команд.

Усім учасникам бажаємо нових спортивних перемог!

Магдалинівська територіальна громада

 

 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ