Мало хто звернув увагу на повідомлення про те, що у Кривому Розі через зарядний пристрій мобільного телефону загорілася квартира

Микола Ясень 15.08.2024 110

 

А шкода. Адже у Кривому Розі сталась надзвичайна пригода. 16-річний хлопець перебував вдома сам і  поставив свій телефон на зарядку. Далі займався власними справами, забувшись про телефон на зарядці.  А він разом з зарядним пристроєм раптово загорілася,чого хлопець вчасно не помітив.  Коли ніби не дуже й запізніло помітив, то намагався самостійно загасити пожежу, але йому це не вдалось. Тому бідоласі довелося рятуватися через балкон,  спустившись на землю на шторі. Добре, що квартира його батьків на другому поверсі. Все скінчилося для хлопця благополучно, одначе й не зовсім легким, як ви розумієте, переляком. Зар аз ним усе гаразд.Про це повідомляє Дніпро Регіон з посиланням на Свої Кривий Ріг.

Але тепер трохи про інше. Про те, що ми всі користуємося сучасними мобільними засобами, котрі необхідно буквально щодня заряджати від електромереж. І часто, доволі часто залишаємо ті ж телефони надовго на зарядці. Навіть виходимо з приміщень на якийсь час, залишаючи ввімкнуимми зарядні пристрої. А до біди, до загорань, як бачимо у таких випадках насправді і не далеко. І сміємо вам нагадати, що пожежі від зарядних ристроїв і телефнів при них хоч і зрідка, можна казати поодиноко, але траплялися уже й раніше. Коротше, ми при цій прикрій нагоді мусимо нагадати усім, що без на гляду зарядку своїх телефонів не здійснюйте. Погодьтеся, що ризикувати не варто. Вогонь подібної необережності не прощає.

У Кривому Розі підліток дійсно спустився по шторі з другого поверху, рятуючись від вогню у своїй квартирі. На місці працювали й рятувальники та швидка. Вогонь знищив домашні речі на площі 25 м².


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ