Масована ракетна атака серед ночі

Микола Ясень 20.06.2024 973

 

Близько третьої години і після третьої ночі у Дніпрі пролунала серія вибухів

Спершу і за сорок кідометрів від Дніпра в селах Новомосковського району люди чкли як мінімум три вибухи, два з яких були доволі потужні. Перегодом вибухи повторилися практично у тій же кількості і тій же послідовноті. Причому один з вибухів був настільки сильний, що у тих же селах принаймні Піщанської громади струснуло житлові будинки. 

За кільканадцять хвилин після вперше й повідомили, що вибухи у Дніпрі в четвер, 20 червня, не припиняють лунали. З уточненням чи припущенням, що "попередньо окупанти атакують балістикою". Також Повітряні сили попереджали про ракети в бік регіону.

За першими даними ЗМІ "у Дніпрі  чути вибухи, пізніше вони пролунали повторно. Але повітряна тривога оголошувалася по всій Україні. Це була підла й підступна масована атака ракетами та шахадеми на наші міста. Стало вцідомо, що практично у цей же час атакували Київ шахедами. За даними на цей час всі їх збито і особливо гучно було від збитих уламків на лівобережжі столиці. 

А за повідомленнями моніторингових каналів відбулися удари і по сусідньому з Дніпром Запоріжжю  - ймовірно не тільки безпілотниками та дронами-комікадзе, але й балістикою та керованими авіаційними ракетами. Достеменно зрештою уже відомо також, що з російського аеродрому Оленья злітали три бомбардувальники з тими ж не виключено керованими ракетами.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ