Медики врятували чоловіка, який впав до 16-метрової криниці

За матеріалами інтернет-видань 23.08.2022 746

У Криничанському районі Дніпропетровщини чоловік 32 років впав до 16 -метрової криниці і важко травмувався. Про це повідомляє ФБ - сторінка генерального директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченка.
Зазначається, що на виклик відразу виїхала бригада Семенівського ППБ Криничанського району Кам'янської станції Обласного центру ЕМД та МК  у складі фельдшера Юлії Шелест  і водія Петра Ослюка.  По прибуттю за 17 хвилин на місце виклику, з’ясувалось, що чоловік в стані алкогольного сп’яніння , ніби поліз в криницю рятувати кота, не втримався і упав на глибину 16 метрів.
До приїзду швидкої  і ДСНС чоловіка витягли силами місцевих, таких же п’яних сусідів.
Дотягнувши його до середини відстані, мотузка обірвалася,  і він знову полетів вниз.
Але, на щастя, друга спроба витягнути постраждалого була результативнішою.

"Травми виявились множинні і важкі: Сполучена травма тіла. Закритий перелом 4-10 ребер зліва, підшкіряні гематоми грудної клітини, закритий перелом лівого плеча і правої гомілки. Множинні садна і забійні рани", - констатують медики.

Наразі лікарі екстреної допомоги  є хранителями життя багатьох людей. Навіть тих, хто не думає про наслідки своїх  вчинків, і шукає чорного кота у глибокій темній криниці. Постраждалий живий завдяки вчасній допомозі медичної  бригади, яка швидко і професійно відпрацювала на черговому виклику.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ