«Мелітополь стає для окупантів новою Чорнобаївкою» - Арестович

За матеріалами інтернет-видань 10.04.2022 1689

Звичайно, за кількістю накриттів українськими військами російська база в Мелітополі не дотягує до Чорнобаївки, але тенденція є

Ілюстративне фотоFacebook

Збройні сили України славно попрацювали на південному напрямку. По аеродрому Мелітополя, на якому зосереджені окупаційні війська, нанесений вже п'ятий удар.  Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в розмові із російським правозахисником Марком Фейгіним:

- Щасливий оголосити "п'ятий" Мелітополь, який стає Чорнобаївкою. Разом із аеродромом накрили й пункт управління росіян, розташований поблизу. В результаті було уражено скупчення боєприпасів, яке детонувало після удару протягом двох годин. Любо-дорого було слухати.

Як відомо, українські військові регулярно знищують авіаційну техніку та особовий склад армії рф на тимчасово окупованому військовому аеродромі в Чорнобаївці  Херсонської області. За час війни по ньому були завдано не менше 14 ударів. Чим більше таких Чорнобаївок та Мелітополів буде в Україні, тим швидше орки почнуть сахатися думки про чужі українські землі.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ