Мелітопольські фермери отруїли окупантів черешнею, - мер

За матеріалами інтернет-видань 16.06.2022 1052
 
Мелітопольські фермери отруїли російських військових черешнею, – мер
Мелітопольські фермери отруїли російських військових черешнею / Колаж 24 каналу

Серед російських загарбників, які осіли в тимчасово окупованому Мелітополі, спостерігаються випадки масового отруєння. Як виявилося, таким чином місцеві фермери протестують проти злочинного режиму, який вдерся на їхні землі.

Про це в ефірі національного телемарафону розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров, повідомляє 24 канал. Він наголосив, що 99% мешканців, які залишилися у місті, чинять опір окупації.

                  У Мелітополі процвітає партизанський рух

Федоров розповів, що партизанський рух у Мелітополі – це правило. Спротив українців різний та унікальний. І нещодавно оброблена черешня, яка спровокувала масове отруєння у росіян, – чудовий тому доказ.

Мер Мелітополя зауважив, що фермери спеціально обробили ягоди, оскільки вже добре вивчили поведінку окупантів та наперед знали, що оркии захочуть вкрасти усе до останнього, що дає українська земля.

Це черговий різновид партизанського руху, спротиву, який сьогодні працює на території Мелітопольського району. Не треба у нас нічого красти, це все вирощувалось силами наших фермерів,
– розповів Федоров.

Крім того, він зазначив, що мелітопольці повністю проігнорували святкування "дня росії".

"Вся країна бачила – минулої неділі у черзі за паспортом було аж 15 осіб із 70 тисяч мешканців, які залишилися у тимчасово окупованому місті", – зазначив він. В україні і черешня "стріляє" по окупантах, а ті цього ніяк не второпають.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ