МЕР ДНІПРА БОРИС ФІЛАТОВ ДЕЯКИХ ЗЕМЛЯКІВ-МІСТЯН ВВАЖАЄ «КОРИСНИМИ ІДІОТАМИ»

За матеріалами інтернет-видань 06.11.2023 350

Мер Дніпра Філатов назвав «корисними ідіотами» містян, які виходять на мітинг «Гроші на ЗСУ»

06.11.2023

Щосуботи, третій тиждень поспіль, мешканці Дніпра виходять на мітинг під будівлю міськради. Люди вимагають спрямувати кошти з місцевих бюджетів на допомогу Збройним силам України замість багатомільйонних витрат на піар міських чиновників чи перекладання нормального асфальту на бруківку.

Мер Дніпра Борис Філатов відреагував на обґрунтовані вимоги дніпрян у притаманній йому манері — написав хамський допис у Facebook, передає Телеканал D1.
Замість того, аби пояснити, навіщо спилювати відносно нові стовпчики чи витрачати ще майже 150 мільйонів гривень на реконструкцію площі Успенської, міський голова назвав мітингувальників «корисними ідіотами», які не розуміють, куди можуть витрачатися кошти з бюджету міста.

«Корисні ідіоти влаштовують біля мерії щосуботи мітинги, вимагаючи зупинити міське господарство та передати «всі гроші на ЗСУ». Наче корисні ідіоти розуміють, як формується бюджет і куди місцеве самоврядування може витрачати кошти», — написав Філатов.

Зауважимо, що раніше підконтрольні Філатову ЗМІ перекручували інформацію про мітинг — брехали, що люди виходили з вимогою залишити ПДФО в місцеві бюджети, а не проти недоцільних витрат. Проте, версія з ПДФО не пройшла. То ж тепер, з подачі міського голови, говорять, що люди хочуть «зупинити міське господарство».


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ