Мешканці Лихівської ТГ допомагають весні буяти

За матеріалами інтернет-видань 27.04.2022 685

27 і 28 квітня у Лихівській ТГ - дні довкілля. Тут прибирають, косять, згрібають, садять, підмітають і дорослі, і малі. На своїй сторінці у FB заступник директора з НВР Лихівського  ліцею Ліана Гудзь опублікувала "роботящі" світлини, де мешканці гуртом працюють на благо рідної Лихівки.

За даними Новин Лихівської громади у FB, до Лихівки продовжують прибувати вимушено переміщені люди  із Харкова, Краматорська, Маріуполя, Мар‘їнки, Слов’янська, Дружківки.
Станом на 26.04.22  в громаді знайшли прихисток 251 особа. У «Центрі надання соціальних послуг» мешкає 40 чоловік, інші проживають в приватних будинках по всій території громади. Всі вони  зареєстровані в Центрі надання адмінпослуг та отримали відповідні довідки.

"Жителі громади з розумінням та повагою ставляться до людей, що були вимушені покинути власну домівку та виїхати із зони бойових дій. Надається безкоштовне житло (тільки оплата комунальних послуг), продукти харчування, одяг, взуття - все необхідне.

Всі ми українці, і зараз як ніколи розуміємо, що чужого горя не буває, тому єднаймось для допомоги всім, хто цього потребує.

Велика подяка КУ «Центр надання соціальних послуг», ВОЛОШИНІЙ В.М., працівникам Центру за організацію поселення вимушених переселенців, смачні обіди; сільгоспвиробникам за надані продукти харчування; старостам за організацію поселення переселенців на своїх територіях; всім небайдужим мешканцям громади за посильну допомогу. Продовжуємо допомагати людям, що опинились у складній ситуації", - зазначила Юлія Тімченко на FB - сторінці  "Новини Лихівської громади".  

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ