Металургійний майданчик заводу ДМЗ (Петровського) зупиняє роботу

За матеріалами інтернет-видань 04.01.2022 443

З 1 січня 2022 року металургійний майданчик металургійного заводу ДМЗ  зупиняє свою роботу - пише Економічна правда з посиланням на своє джерело на підприємстві. Офіційний сайт сайт заводу ДМЗ  в той же час повідомляє що заводом зупинено частину цехів на ремонт, і з 1 січня 2022 року зупинив доменне, сталеливарне та прокатне виробництво для ремонтів обладнання.

Завод складається з двох блоків: металургійного та коксохімічного - друга частина зараз працює. Точних термінів простою немає, але заздалегідь очікується зупинка терміном від одного місяця, рішення про відновлення роботи залежатиме від кон'юнктури на ринку металопрокату. Завод виробляє сортовий, фасонний прокат, балку, рейки, спецпрофілі для машинобудування, сільського господарства, вугільної та гірничо-збагачувальної промисловості, а продукція заводу експортується у понад 40 країн світу.

ДМЗ щороку у січні зупиняє металургійний майданчик для проведення поточних ремонтів у основних цехах. Коксохімічне виробництво працює, там тільки завершили капремонт 4 коксової батареї, - повідомив директор з корпоративних комунікацій DCH Steel.


За останні п'ять років вартість послуг "Укрзалізниці" зросла на понад 200% але постійне підвищення тарифів не призводить до зростання якості послуг. Проти списання вагонів виступили понад 200 українських компаній які підписали "Антимеморандум" і закликали владу не допустити списання вагонів. Через цей проект бізнес та "Укрзалізниця" втратять мільярди, вважають підписанти, а запрацює кілька людей – власники вагонобудівних заводів, а всю країну чекатиме транспортний колапс.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ