Мільйонний врожай тюльпанів ще попереду!

За матеріалами інтернет-видань 07.10.2024 51
Мільйонний врожай тюльпанів ще попереду!

У складі штурмового батальйону 92 ОШБр воює Владислав,  квітникар з 11 - річним досвідом тюльпанного бізнесу. Його родинне підприємство забезпечувало квітами п’ять областей України, передусім східні, адже родом чоловік із Харкова.
У рік родина вирощувала близько пів мільйона тюльпанів, складаючи неабияку конкуренцію іноземним постачальникам. Ще 23 лютого 2022 року  сім’я Владислава активно готувалась до Міжнародного жіночого дня, плануючи поставки замовленого  товару.  Однак, повномасштабне російське вторгнення перекреслило всі плани і сподівання. Кілька днів родина квітникарів ще намагалась збирати у теплицях рослини, сподіваючись, що бомбардування вщухнуть, проте війна набирала обертів. Коли прийшла повістка,  Владислав чітко знав, що за свою землю потрібно боротися. Тому у строю разом з батьком -  майже два роки.
Згадуючи свій перший штурм, захисник підкреслив, що всі залишились живі,  і це – найголовніше.  

"Були поранені. Тож я одразу перевірив наскільки засвоїв заняття з тактичної медицини, адже летіли КАБи і хлопцям потрібна була допомога.  Потім довелось взяти на себе командування групою. І це теж витримав. Згодом мене також «затрьохсотило», але зрозумів не одразу.  Вже після виходу із зони обстрілів відчув і біль, і страх. Та це нормально. Кожен воїн повинен пройти певні етапи адаптації. Зараз можу сказати, що холодний розум і постійне навчання – головні задачі штурмовика. Чим більше знаєш, тренуєшся – тим краще», - розповів Владислав.

Він додав, що мріє в цивільному житті у своїй улюбленій справі – квітникарстві - досягти мільйонного врожаю тюльпанів. Зичимо воїну та його батькові на фронті Божого захисту, щоб втілена мрія справдилася, і щоб їх тюльпани розквітлими голівками благословляли рідну українську землю.

92 ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка, Офіційна сторінка 

 

 

 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ