Мінагрополітики відновлює підтримку власників худоби та малих ФГ

За матеріалами інтернет-видань 21.04.2024 321
Мінагрополітики відновлює підтримку власників худоби та малих ФГ

    Міністерство аграрної політики та продовольства України відновлює бюджетні дотації на землю, за утримання великої рогатої худоби, кіз та овець у 2024 році. Про це повідомила Чортківська міська рада, пише "АгроПоліт.ком".

   Передбачаються такі виплати для фермерів, які:

  • утримують від 3 до 100 корів – 7 тис. грн на одну голову;
  • вирощують від 5 до 500 голів кіз та овець – 2 тис. грн на одну особину;
  • обробляють від 1 до 120 га земель сільськогосподарського призначення – 4 тис. грн за один гектар безповоротної допомоги.

   Однією з умов отримання бюджетних коштів є те, що відомості про отримувача мають бути внесені до Державного аграрного реєстру. Заявки на отримання бюджетних коштів будуть подаватись лише онлайн через Державний аграрний реєстр.

   Умовою реєстрації в Державному аграрному реєстрі є наявність кваліфікованого електронного підпису, електронної пошти, мобільного телефону.

   Зареєструватись та подати заявку для отримання бюджетних коштів в Державному аграрному реєстрі виробники сільськогосподарської продукції можуть самостійно. Фермери, яким необхідна державна підтримка, та які відповідають зазначеним критеріям, мають перейти за посиланням та виконати послідовність дій, запропонованих системою.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ