Міністр оборони відзначив внесок Дніпра і Кривого Рогу в оборону держави

За матеріалами інтернет-видань 30.07.2023 549
Міністр оборони відзначив внесок Дніпра і Кривого Рогу в оборону держави

Про це повідомив Микола Лукашук, голова Дніпропетровської облради. Він, зокрема, повідомив, що у ході Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України місто Дніпро отримало схвальні відгуки Міністра оборони за внесок в оборону держави.

"Кривий Ріг також відіграв неабияку роль. Це наша спільна підтримка Сил оборони. Вся область працює в інтересах наших захисників. Дякую нашим громадам за те, що не стоять осторонь", - зазначив Микола Лукашук.

У роботі Конгресу серед числа регіональних посадовців взяли участь начальник ОВА Сергій Лисак та міський голова Дніпра Борис Філатов.
Йшлося про прийдешню зиму, яка буде  важкою, про забезпечення взимку сталої роботи обʼєктів критичної інфраструктури, ліміти на електроенергію.
Наголошено, що триває реалізація Формули миру Президента України, яка налічує 10 пунктів і передбачає виведення окупаційних військ з України та відшкодування збитків.
Обговорено стан виконання «дорожньої мапи» зі вступу України до ЄС та використання громадами коштів платників податків. Не обійшли увагою і питання реабілітації військових. Над цим Дніпропетровщина активно працює не перший місяць: в бюджеті регіону закладено кошти на реконструкції відділень, в яких оборонці отримуватимуть допомогу.
Володимир Зеленський чітко зазначив під час Конгресу: всі зусилля та ресурси – на підтримку Сил оборони України й боротьбу проти російських окупантів, - зауважив Микола Лукашук.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ