Мітинги на підтримку України у війні з рф відбулися у 400-х містах світу

За матеріалами інтернет-видань 29.02.2024 351
На зображенні може бути: Бранденбурзькі ворота, натовп та текст
      Люди по всьому світу вийшли підтримати Україну до другої річниці повномасштабного вторгнення десятирічної війни московської федерації проти України. Важливо, що багато плакатів наголошували саме на цьому - війна почалась 10 років тому!
   Прага, Мілан, Париж, Берлін, Гаага, Кишинев, Лондон, Варшава, Дублін, Афіни, Буенос-Айрес, Стамбул, Нью Йорк, Торонто, Сідней, Токіо, Бангкок... Світовий конгрес українців повідомляє, що масові акції пройшли у 400 містах на шести континентах, зокрема й у Антарктиді!
На зображенні може бути: 1 особа, натовп та текст
   На знак солідарності з Українським народом знакові будівлі по всьому світу підсвітили кольорами національного прапора України.
Люди стояли з плакатами "Victory for the win", вимагали більше допомоги для України, звільнення усіх полонених, скандували "росія-держава терорист" та закликали триматись об'єднаними до остаточного знищення кремля.
   На більшості мітингів виступали політики, зокрема, у Празі Президент Чехії Петр Павелл зазначив, що Захід повинен потужно підтримувати Україну, якщо не хоче, аби світогляд московського президента путіна «взяв гору».
   Дякую усім, хто вийшов на вулиці світу! Дякую усім, хто став пліч-о-пліч з українцями у нашій боротьбі за волю і наше майбутнє!💙
   Софія Федина, народний депутат України, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ