МО Резнікова «наварило» на неякісних куртках S21, 6 млн

За матеріалами інтернет-видань 28.02.2024 295
⚡ Державна аудиторська служба... - Центр Протидії Корупції | Facebook
   Через півроку після скандалу з куртками для ЗСУ антикоррада при Міноборони визнала – "експертиза показала недостатній тепловий опір [курток] згідно із стандартом”. https://bit.ly/3wl8drm
   Тепловий опір – ключова характеристика зимової куртки.
Навіть якби всі інші показники були в нормі (а це не так), але куртки холодні – то нехай в них Олексій Резніков і його фанати зимою на позиціях постоять.
   Нагадаю, що в те, пробачте, лайно Резніков збирався зимою вдягнути 180 тисяч військових ЗСУ!
   І все лише для того, щоб 40% корупційної маржі зняла компанія племінника депутата від слуг Геннадія Касая з оборонного комітету Верховної Ради. Тобто, маржа – 21,6 млн доларів. Можете самі прикинути, скільки це в дронах.
   До речі, “слуга” Касай і далі лишається членом оборонного комітету та прямо зараз вирішує питання життя і загибелі тисяч українців (законом про мобілізацію, наприклад)!
   Ще раз для всіх, хто тоді замість того, щоб говорити про корупцію Резнікова, каналізували дискусію в сторону “зимова куртка чи не зимова”.
   Коли ми у Центрі Протидії Корупції, Юрій Ніколов, наші партнери в парламенті робимо спільні заяви – ми точно знаємо, про що говоримо і з якою метою.
  Підтверджено у кейсах із “яйцями по 17 гривень”, куртками, “закупівлями” мінометних пострілів від Лієва та іншими кейсами.
   Віталій Шабунін, голова правління Центр Протидії Корупції, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ