Мобілізація у рф - прелюдія до російської революції, - Портников

За матеріалами інтернет-видань 25.09.2022 427
Віталій Портников

        Журналіст Віталій Портников вважає, що у росії може статися стихійний процес, який раптом спалахує в одній точці та об'єднує критичну масу, проти якої не може бути застосована сила

Таку думку він висловив в етері Еспресо.

"В росії може статися стихійний процес, який раптом спалахує в одній точці та об'єднує критичну масу, проти якої не може бути застосована сила. І це справжня революція, яка немає іншої мети, як покарати тих, кого боялися", - зазначив журналіст.

        Віталій Портников навів приклад, що так було, коли німецькі війська стояли під москвою, а велика кількість з партійного апарату намагалася залишити місто. Тоді москвичі, які були активом радянського ладу, раптом почали їх бити та грабувати. І ці партійні працівники побачили, що їх у москві всі ненавидять, а раніше просто боялися.

"І сьогоднішня москва – це теж місто, у якому всі ненавидять цих людей, а якщо тільки зірве трішки напругу, чи умовно кажучи, якщо не витримають робітничі околиці столиці, бо має значення виключно те, що буде відбуватися у москві, тому про всю росію я взагалі не говорю. Якщо околиці москви вирішать, що можуть йти цією масою у центр, і раптом виявиться, що московська інтелігенція, яка зараз пише тексти у соцмережах, буде просто убивати поліцейських парасольками, то ми побачимо море крові. І це буде точка кипіння", - зауважив Портников.

     Мітинг проти війни з Україною у Росії - у двох містах протестували кілька  людей | Українська правда

       Публіцист пояснив, що путін зараз поставив цей казан на плиту, вже включив газ та підніс сірник. Далі загибелі та зубожіння, брехня влади, самовпевненість та зухвалість – це все буде накопичуватися.

"А мобілізація – це розрив соціальної угоди влади та народу. Адже ідея була у тому, що ми собі живемо, а ви убивайте кого хочете, тільки нас не робіть співучасниками ваших злочинів. Тобто ми люди маленькі й у політиці не беремо участі.

А тепер берете участь і давайте йдіть на фронт!

І з цього моменту починається прелюдія до третьої російської революції, яка буде страшною, це я вам від разу скажу. Будуть сотні тисяч жертв, дуже серйозні ексцеси, будуть ситуації, коли військовослужбовці - строковики з якихось регулярних частин почнуть вбивати офіцерів та мешканців тих місцевостей, де вони будуть перебувати, також будуть біженці, при чому і у наш бік також", - додав журналіст.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ