На часі - львівська агротерапія

За матеріалами інтернет-видань 17.05.2022 509

Фермерське господарство у селі Боложинів Золочівського району започаткувало проєкт допомоги сім’ям з дітьми, які постраждали від воєнних дій.  Господарська площа (2 гектари) дозволяє одночасно приймати до 40 осіб і налаштовувати родини на корисну агротерапію. Про це повідомила Львівська ОВА.
За словами співзасновника кооперативу Олега Бачинського, варто допомогти та покращити емоційний стан дітей і дорослих після пережитих жахіть війни, зокрема, це стосується сімей, які вимушено переїхали до  Львівської області.

 

«Нас вразив крутезний креативний бджоловіз, яким ми мандрували полями сучасної української екокомпанії, побачили, як росте мароканська м’ята, поласували молоденьким румбамбаром, познайомилися з тваринками, які мешкають в кооперативі. Мене особисто вразило те, що працівники компанії для цієї зустрічі запросили до своєї команди психолога, яка продумала і запропонувала гостям чудові розваги та арттерапевтичний майстер-клас зі створення амулетів у вигляді ягід. Кожен мав можливість створити власну піцу на дровах, відчути тепло печі та поринути в приємне спілкування», – такі враження у  відвідувачки Марії Ліоненко.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ