На Дніпропетровщині встановлені терміни весняно-літньої заборони лову риби

Новини компаній 13.04.2022 763

Згідно з наказом від 22 березня 2022 року Державного агенства меліорації та рибного господарства України про встановлення весняно - літньої заборони лову риби на водних об'єктах Дніпропетровщини забороняється промислове рибальство під час руху риби на нерест та на період її нересту. Зокрема, у Кам'янському водосховищі  - з 16 квітня до 24 червня 2022 року включно, у Дніпровському(Запорізькому) - з 21 квітня до 29 червня включно, у Каховському ( в межах області) - з 26 квітня до 04 липня включно.
На річках, на водоймах в межах Апостолівського, Нікопольського, Томаківського районів області -  з 16 квітня до 24 червня, у придаткових системах водних об'єктів - з 16 квітня до 04 липня.
Забороняється любительське рибальство з плавзасобів у Кам'янському, Дніпровському, Каховському водосховищах з 11 квітня до 24 червня включно. На річках і водоймах в межах  Апостолівського, Нікопольського, Томаківського районів - з 11 квітня до 30 травня.
Дозволяється любительський лов риби з берега на відведених ділянках водойм однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком та спінінгом.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ