«На Дніпропетровщині з квітами російську армію ніколи не зустрічатимуть»

За матеріалами інтернет-видань 10.03.2022 282

Як повідомляє голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук у Телеграм- каналі, станом на ранок 10 березня ситуація на Дніпропетровщині залишається без змін. У повідомленні, зокрема, говориться:
"Жодної ворожої атаки протягом ночі, жодного обстрілу, жодного постраждалого серед українських захисників чи цивільних. За цей спокій я дякую нашим ЗСУ, силам територіальної оборони, Нацгвардії, поліції, співробітникам ДСНС. Всім, завдяки кому сьогоднішній ранок - мирний.
Щодо ситуації в громадах - їхні очільники вже  відзвітували про загальну ситуацію станом на 8:00. Від кожного отримали «+» щодо обстановки на місцях. Все під контролем.
Вже завершили ранкову нараду з військовою адміністрацією, яка працює цілодобово. Хочу віддати належне її очільнику Валентину Резніченку - професіоналу, який на своєму місці і знає, що робить. Надзвичайно велика кількість питань вирішується оперативно. Сьогодні, як і всі два тижні війни, вся інфраструктура області працює без перебоїв".

"Вчора, 9 березня, надійшли дані щодо ворожих колон, які вирушили в напрямку Кривого Рогу.
Хочу заспокоїти всіх жителів регіону: зі сторони Марганця, Нікополя, Апостолового, та Кривого Рогу на дальніх підступах до кордонів Дніпропетровщини все заблоковано Збройними силами України. І не просто заблоковано - ворогу задали жару так, що той і близько не підійшов до межі області.

  • Ще раз наголошую: з квітами російську армію тут не зустрічатимуть ніколи" - наголосив Микола Лукашук.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ