З 24 лютого з України виїхало понад півтора мільйона осіб

За матеріалами інтернет-видань 10.03.2022 245

За інформацією Державної прикордонної служби України,  за два тижні Західний кордон перетнули понад півтора мільйона осіб.
За добу 9 березня державний кордон України на західній ділянці перетнули майже 118 тисяч осіб та майже 16 тисяч транспортних засобів. Показники свідчать, що пасажиропотік залишився майже незмінним відносно попередньої доби.
До України за минулу добу прибуло близько 16 тисяч осіб, майже 12,5 тисяч з яких – українці. Більшість з них становлять чоловіки, що планують стати до лав оборонців Батьківщини.

З 24 лютого західні кордони України перетнули понад 1,5 мільйона осіб. Чисельність тих, які виїхали за кордон становить понад 1 мільйон 340 тисяч, з яких майже 1 мільйон 180 тисяч громадяни України, решта 165 тисяч – іноземці.

Додамо, що усі пункти пропуску на західному кордоні (крім ППр «Дзвінкове») працюють у цілодобовому режимі. Прикордонники та митники докладають усіх можливих зусиль щодо пришвидшення оформлення осіб на виїзд з України і оформляють гуманітарну допомогу для українського населення та захисників України.
Прикордонники рекомендують для перетину кордону до ЄС обирати також пункти пропуску на кордонах з Угорщиною, Словаччиною, Румунією, а також з Республікою Молдова.

  • Наразі пункти пропуску з даними країнами майже порожні або завантажені мінімально. Їх завантаженість кожні три години висвітлюється на фейсбук-сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби - Західний Кордон. Стежте за оновленнями.
     

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ