На Дніпропетровщині за сезон вирощували до 150 кг канабісу

За матеріалами інтернет-видань 27.08.2024 174
На Дніпропетровщині за сезон вирощували до 150 кг канабісу

За повідомленням Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, затримані учасники злочинної наркоорганізації, які вирощували в Дніпропетровській області коноплі та заробляли на  збуті канабісу до 50 млн грн.

Зазначається, що зловмисники засіювали коноплі на приватних та покинутих городах.

Для вирощування конопель учасники угруповання використовували приватні та покинуті городи у Павлоградському районі, а готову сировину відвозили до будинку організаторів, де готували до продажу.
За сезон зловмисники вирощували до 150 кг канабісу, з яких в подальшому виготовляли понад 30 000 фасованих пакетів з так званими «шишками». В їхньому асортименті також були електронні цигарки з наркотичним вмістом. Від наркобізнесу порушники отримували до 50 млн грн прибутку.

Готовий товар збували через телеграм-канал у фасованому вигляді. Наразі  затримані дев’ять учасників злочинної організації. Їм повідомили про підозри у вчиненні злочину, за це загрожує до 12 років в’язниці з конфіскацією майна.

Співорганізатор наркобізнесу  наразі перебуває за межами країни, йому підозра повідомлена заочно. Вирішується питання про оголошення співорганізатора в розшук.

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ