«Спочатку згоріло три машини, а потім , як сірник за сірником»

За матеріалами інтернет-видань 27.08.2024 128
«Спочатку згоріло три машини, а потім , як сірник за сірником»

Як повідомлялося, 26 серпня зранку ворог влучив в транспортне підприємство на Одещині.
Працівники транспортного підприємства розповідають, що загалом до них летіло три ракети о пів на девʼяту ранку. І одна таки влучила в базу, знищивши та пошкодивши 30 тягачів, які були завантажені різним товаром.
 

    «Згоріло спочатку три машини, а потім все пішло, як сірник за сірником. Все горіло дуже швидко. А як закінчилася тривога, приїхали рятувальники та швидко все загасили», – розповів директор транспортної компанії Олександр Шамбальов.
 

Також підприємець додав, що втрати автівок та товару страхова компанія не покриває. Тож збитки від удару компанія оцінює на мільйони євро.
 

    «Вщент згоріло 15 тягачів, ще стільки ж пошкоджені. Ще заділо рефрижератори і харчові продукти: кокосова олія, соняшника, і багато іншого. Та в нас там тільки одна машина коштує 70-80 тисяч євро», – підкреслив чоловік.
 

У підприємстві розповідають, що на момент удару біля автівок перебувало кілька водіїв, троє з яких отримали травми різного ступеня: осколкові або мінно-вибухові. Проте, на щастя, вони залишилися живими і їм оперативно надали допомогу колеги та волонтери, які й допомогли доставити потерпілих до лікарні.

  

  «Коли я приїхав, я був в шоці. Побачив, як все горить, і почав потроху вивозити машини. Евакуйовувати їх в безпечне місце. Так я врятував вісім автівок, а тоді побачив свого друга, якому була потрібна допомога», – каже водій Олег.
 

Олег розповідає, що, коли прилетіла ракета, чоловік сидів в машині. Зрозумівши, що сталося, він встиг вибити вікно та впасти на землю.

У автівках, які встиг вивезти сміливий водій, був товар на суму кілька десятків тисяч євро.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ