НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ ЗНЕСТРУМЛЕНО МАЙЖЕ 20 НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ

За матеріалами інтернет-видань 26.11.2023 292

ЯСНА РІЧ, ЩО ЧЕРЕЗ НЕГОДУ

  • 26.11.2023

Головне фото новини

 

В Україні через негоду залишаються знеструмленими 160 населених пунктів у чотирьох областях, з них - 18 у Дніпропетровській.
Про це повідомив у Телеграмі заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба.
"В окремих регіонах України вже вирує негода. Наразі погіршення погодних умов у південній частині та у центрі. На вечір очікуємо сніг, крижані дощі та сильний вітер в більшій частині областей", — йдеться у повідомленні.

Зважаючи на прогнози фахівців про посилення вітру, сильні снігопади, хуртовини та ожеледицю в багатьох регіонах країни, в усіх областях працюють штаби з ліквідації наслідків негоди.

Негода на Дніпропетровщині: можливі відключення світлаУ Дніпропетровській області енергетики переходять на посилений режим роботи через негоду.Про це повідомила пресслужба компанії у Телеграмі.Такий режим роботи зберігатиметься  й 27 листопада для подолання ймовірних наслідків негоди.

Погіршення погодних умов: на Дніпропетровщині прогнозують значні опадиДнями на території Дніпропетровської області синоптики прогнозують значне погіршення погодних умов.Про це розповів очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак."Значні опади протягом дня. Надвечір – ожеледиця.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ