На добрива від Агро затверджено 12 тис. заявок

За матеріалами інтернет-видань 07.10.2023 738
На добрива від Агро затверджено 12 тис. заявок

Як повідомила Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО, станом на 3 жовтня АГРО вже надала 2100 тонн добрив NPK фермерам з 21 області.
Разом з СОК Зерновим (Кооперативний зерновий проект / Ukraine Grain Cooperatives Project), адміністратором програми, нарощуємо темпи і обсяги доставки мінеральних добрив до складів в регіонах.

Всі 12 000 завок перевірені в Державний аграрний реєстр (ДАР) і мають статус «Затверджено». Якщо ваша заявка зетверджена, будь ласка, очікуйте запрошення від адміністратора, СОК Зерновий, в телеграм бот, де буде повідомлено про організаційні деталі (час та місце видачі).

У випадку, якщо таке повідомлення не приходило, а заявка затверджена, будь ласка, напишіть номер завки, вашу електронну адресу та номер телефону на адресу СОК Зерновий: coop@zerno.org.ua.
Ви також можете самостійно перевірити інформацію про час та місце отримання в телеграм боті Agro Bot ZernoUA (https://t.me/the_agro_bot). Інформація по заявках додається поступово, якщо поки немає – не переживайте, її додадуть.

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ