На фронт потрібні спецобігрівачі для рук і ніг! - Юрій Бутусов

За матеріалами інтернет-видань 12.01.2023 513

ЗСУ ударили по Бердянську, Токмаку, Мелітополю, Енергодару, Дніпрорудному,  Пологам та Василівці на Запоріжжі - Вечірній Київ

        На фронті значна кількість воїнів отримали обмороження, і на це треба звернути серйозну увагу під час інтенсивних бойових дій у полях, бо морози будуть ще. Низька температура та холодні, шквальні степові вітри швидко знижують боєздатність. На жаль, війська не забезпечені ні термохімічними, ні електричними грілками для рук та для ніг. Міноборони на ці проблеми, звичайно, звернути увагу не встигло, зима, як завжди, прийшла раптово. Тому, шановні волонтери, маємо зробити це самі. Під час інтенсивних бойових дій кожен боєць потребує спеціальних засобів для зігріву рук та ніг.

     Так, багато хто для себе придбав, але витрата постійна, переїзди і відсутність централізованого постачання ускладнюють забезпечення. Також важливо забезпечити грілками операторів дронів - є зігрівачі для рук електричні, зручні для зігріву пальців. Кожен воїн має отримати такі обігрівачі, витрата їх значна. Забезпечити треба усіх, бо після потепління знов можуть бути морози, кожен на фронті повиннн мати трохи засобів утеплення.

      Юрій Бутусов, військовий експерт, сторінка ФБ.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ