Україна «відмазала» білорусь від санкцій ЄС, - Тарас Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 12.01.2023 551
Лукашенко назвав Зеленського безголовим - дах поїхав ...
     Про цю ганьбу я сто разів уже писав у соцмережах, та по всіх ефірах дзвонив від травня місяця. Це для нас війна, а для слуг, ОП та їхніх коломойського й медведчука - системний і великий бізнес. Особливо з лукашенківською владою в білорусі. Тут надзвичайно відзначилися одіозний Арахамія та екс-заступниця Єрмака, а тепер міністр економіки та віце-прем'єр Юлія Свириденко.
       Отже, Євросоюз у новому санкційному пакеті виключив санкції проти білорусі, бо до єврочиновників з цього приводу звернулася укрсучвлада. Щойно про це вже сповістив кореспондент радіо "Свобода" Рікард Йозвяк, а скоро надійде й офіційне повідомлення.
Можливо, це знімок екрана Twitter із таким змістом: 2 людини та текст «Rikard Jozwiak @RikardJozwiak one of the reasons why #Belarus hasn't been sanctioned together with #Russia in the EU's last sanctions packages is that #Ukraine has requested that Minsk is to be kept out. 10 RHB. Rikard Jozwiak @RikardJozwiak von der leyen says that the EU will come forward with new sanctions on #Belarus for the support of #Russia's war in #Ukraine 11:22 AM 12 RHB. 2023 r. 238 npocmoTpoB»
      Ану, розкажіть мені, що там на цю тему в посланні до парламенту, новорічному ролику та численних відосіках Зеленський розповів? Нічого? Та ви що! Невже наша влада може брехати своєму народу й паралельно торгувати з ворогом, зраджувати та продаватися за криваві гроші? Та не може ж такого бути? Чи може?
       Просто нагадаю, що ще в кінці травня, за прямої участі двох згаданих осіб і не без керівництва опи, уряд вивів усі білоруські товари (та ті расєйські, які під їхнім видом підуть) поза торгівельне ембарго, обмеживши його лише московією.
       Тарас Чорновіл, політолог-міжнародник, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ