На Луганщині лікар-акушер отримав поранення під час приймання пологів

За матеріалами інтернет-видань 29.03.2022 312

Наразі в області фактично працюють два пологових стаціонари –  КНП «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» та КНП «Лисичанська багатопрофільна лікарня». Через невпинні обстріли міст та пов’язані із ними ризики, транспортування вагітних жінок із Кремінної та прилеглих населених пунктів до цих стаціонарів стало неможливим. Тож, було прийняте рішення  про розгортання тимчасового пологового стаціонару на базі Кремінської багатопрофільної лікарні. У ньому вже народився хлопчик. Про це заявив у Телеграм - каналі голова Луганської ОДА(ОВА) Сергій Гайдай, передає "Фермер Придніпров'я".
Зокрема, Сергій Гайдай зазначив, що минулого тижня лікар-акушер отримав поранення у ході приймання пологів: осколками скла йому посікло спину.  Людина виконувала свій професійний обов’язок під ворожим обстрілом, і не вагаючись, собою закрила майбутню маму та її малюка.
Всього за минулий тиждень у цих медичних закладах на світ з’явились вісім нових громадян України: п’ять хлопчиків та три дівчинки. Мами та немовлята - під постійним наглядом медиків.

" У мене немає слів, якими можна описати професіоналізм та героїзм наших лікарів. Особливо тих, хто під артобстрілами допомагає з'явитись новим життям", - підкреслив очільник Луганської області.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ