На Миколаївщину прямують 22 тисячі продуктових наборів тривалого зберігання

За матеріалами інтернет-видань 15.03.2022 843

Як повідомляє Міністерство соціальної політики України, 22 тисячі продуктових наборів відвантажені для відправки до Миколаївської області. Це частина міністерської  програми «Мільйон продуктових наборів», згідно з якою вже  відправлено понад 123 тис. наборів. Зокрема, вони надійшли людям з вразливих категорій у Донецькій, Луганській, Київській, Харківській, Запорізькій, Миколаївській областях.

  • До продуктових наборів входять продукти тривалого зберігання: різні крупи, макарони, м’ясні та овочеві консерви, олія, цукор, борошно, печиво, повидло.  Обласні соціальні служби забезпечують збір потреб та доставку продуктів адресатам.

Найбільша перешкода у доставці продуктів – це відсутність гуманітарних коридорів до місць, де ідуть найактивніші бойові дії.
Додамо, що програма «Мільйон продуктових наборів» реалізується за ініціативи та координації Мінсоцполітики та Мінагрополітики у співпраці з Благодійною організацією «Благодійний фонд Івана Чайківського «Покрова». Благодійники надають продуктові набори на безоплатній основі спільно з виробниками харчових продуктів, які долучились до забезпечення ними постраждалих у ході активних бойових дій.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ