На Покровському напрямку воїни ППО збили рашистський СУ - 25

Григорій Давиденко 11.06.2024 416
На Покровському напрямку воїни ППО збили рашистський СУ - 25

   Денієл Джейс Гемптон, підполковник ВПС США, який разом із іншими ветеранами заявив у лютому 2022-го про готовність воювати в Україні проти московських зайд. Він здійснив 151 успішний бойовий виліт на винищувачі F-16 і налітав 726 бойових годин.

   Учора на Покровському напрямку нашими досвідченими воїнами Протиповітряної оборони знищений ще радянських часів ворожийй штурмовик Су-25, дещо осучаснений. Із постійною, щоденною утилізацією переважно радянської техніки орди щодня зникає і кремлівський міф про нібито "непереможність" їхньої зброї. 

   Доводиться лише жалкувати, що наші Повітряні сили ще не мають змоги використовувати сучасні винищувачі. Як відомо, «найбільш погибельний для ворогів пілот» американських винищувачів F-16, автор багатьох книг про повітряні війни, підполковник у відставці Ден Гемптон погодився, разом із досвідченими ветеранами американської авіації, захищати Україну в повномасштабній війні з росією. Також Гемптон припустив, що на те, аби перевчити молодих українських пілотів на F-16, знадобиться доволі багато часу, що й підтвердилося. Тому він ще в лютому 2022-го наполягав: доцільніше організувати військову кампанію із залучення вже досвідчених пілотів-добровольців США та інших країн НАТО!

  США, на жаль, не наважилися через "ескалацію війни" підтримати цю добру ідею, втілення якої давно б загнало московитських "асів" - підлих бомбардувальників драмтеатру в Маріуполі, будинків у Харкові, Сумах, Костянтинівці, інших українських містах - туди, де козам роги правлять. Десь поближче до Камчатки та тундри.

   Бо факти річ неспростовна: ще 24 листопада 2015 року поблизу сирійсько-турецького кордону винищувач F-16 ПС Туреччини хутко "розібрався" з рашистським СУ - 24, через порушення тим повітряного простору. Як відомо, кремль вітоді - ні пари з уст про цю ганебну для нього військову катастрофу. Так само буде незабаром і в Україні.

   А поки що, без довгоочікуваних Ф - 16 в нашому небі, наближені втрати загарбників на нашій землі, за даними Генштабу ЗСУ, наведені в таблиці нижче.

На зображенні може бути: текст

  


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ