На «Рамштайн-22» обговорили поставки озброєння ЗСУ, - Рустам Умєров

За матеріалами інтернет-видань 21.05.2024 550
На «Рамштайн-22» обговорили поставки озброєння ЗСУ, - Рустам Умєров

   Учора під час 22 зустрічі в рамках Контактної групи з питань оборони України, Міністр оборони України обговорив з колегами важливість надання нашій країні важкого озброєння та систем ППО.

Про це Рустем Умєров повідомив на своїй сторінці у фейсбук, передає АрміяInform.

«Сьогодні знову працювали в рамках Контактної групи з питань оборони України. Це вже 22 зустріч у форматі «Рамштайн».

   За час, що минув від попереднього засідання, ворог суттєво активізував свої атаки, намагаючись розтягнути українську оборону вздовж 1200-кілометрового фронту. Зокрема, з урахуванням наступальних дій противника на кордоні з Харківською областю. Ми стримуємо цей наступ: відновлюємо наявні бойові підрозділи та створюємо нові бригади», — наголосив Міністр оборони.

   Також Рустем Умєров сказав, що наш приорітет — важке озброєння. Танки, БТРи, гаубиці — те, про що говорили сьогодні з колегами, міністрами оборони країн-учасниць Контактної групи.

Україна продовжує мужньо протистояти російській агресії.

   Завдяки оновленим мобілізаційним процесам цієї суботи запущено застосунок Резерв+ для військовозобовʼязаних, яким уже скористалися 600 тисяч українців.

   Крім цього, Міністр оборони України наголосив, що наші рекрутингові центри надають можливість інженеру залишатись інженером, водію – водієм, ІТ-спеціалісту – ІТ-фахівцем — навіть в армії, виконуючи свій обовʼязок перед Батьківщиною. Разом з нашими партнерами ми покращуємо можливості для тренування новобранців.

   російські масовані ракетні удари спричинили складну ситуацію в українській енергетиці. Ці удари також створюють потенційну небезпеку і для сусідніх країн. Тому системи ППО середньої і далекої дії є нашою нагальною потребою.

«Дякую нашим партнерам за неоціненну допомогу. Вчасна та у повному обсязі доставка анонсованої зброї є життєво необхідною», — сказав Рустем Умєров.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ