На «Рівнеазот» виробництво базових мінеральних добрив збільшено

За матеріалами інтернет-видань 22.07.2024 89
На «Рівнеазот»  виробництво базових мінеральних добрив збільшено


За словами Михайла Заблуди, Голови Правління ПрАТ «Рівнеазот», до осіннього зростання попиту на мінеральні добрива підприємство повністю  готове. Керівник, зокрема, зазначив, що планові  ремонтні роботи на «Рівнеазот» завершені, виробництво базових мінеральних добрив  збільшено.

"Базові цехи – аміаку та селітри – завантажено на 100%.  Підприємство планує забезпечити виробництво понад 50 тис. тонн аміачної селітри на місяць, відвантаження мінеральних добрив покупцям відбувається чітко у відповідності до укладених контрактів. Завдяки системній модернізації, на заводі працює так звана розподільна система управління, що знижує виробничі ризики та забезпечує стабільність роботи підприємства в умовах перепадів та дефіциту електроенергії", - зауважив Михайло Заблуда.

Він додав, що на підприємстві запроваджено низку енергоефективних рішень, спрямованих на оптимізацію витратних коефіцієнтів, скорочення втрат різних видів енергії та, відповідно, покращення показників собівартості добрив.

Додамо, що до 1 вересня 2024 року Черкаський «Азот» та «Рівнеазот» здатні виготовити 260 тис. тонн азотних добрив, а до завершення осіннього сезону – 1 млн тонн для потреб українського ринку. Під час осінньої посівної українські аграрії вносять близько 30-40% всіх добрив, які використовуються протягом року.

 

OSTCHEM

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ