На Сумщині колона ворожої техніки наїхала на мирних жителів

За матеріалами інтернет-видань 29.03.2022 661

Військові рф вивозять  жителів Сумщини в інші області і влаштовують допити. Про це у FB повідомив голова Сумської ОДА(ОВА) Дмитро Живицький, передає "Фермер Придніпров'я".

За даними Дмитра Живицького,  автомобіль місцевого мешканця зупинили на одному з блокпостів Конотопського району. Окупанти почали перевірку документів та автомобіля, а після цього витягли його з власної машини, заштовхали у свою і повезли до Київської області. Там надягли наручники, роздягли і довго тримали біля сіновалу на холоді. Пізніше, погрожуючи вбивством, почали допитувати про саме місто Конотоп та позиції ЗСУ в районі. Після цього чоловіка відвезли назад до його машини, віддали одяг і повернули телефон без сім-карти.
 Ще одна ситуація нещодавно трапилась у Путивлі. Там військові рф взяли в полон 21-річного хлопця. Відомо, що чоловіка викрали разом із машиною «Фіат Сієна» ВМ8956АТ.

"В одному з сіл Буринської громади колона російської техніки наїхала на сім'ю мирних жителів, які йшли узбіччям дороги!
Батька сім'ї не вдалося врятувати, чоловік помер від травм у лікарні. Ще двоє — жінка та дитина знаходяться у медичному закладі з переломами та забоями. Дитині зробили операцію", - повідомив очільник області.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ