На Волині відкрили сучасний завод з переробки курятини
У Волинській області запустили новий високотехнологічний завод з перероблення курятини компанії Avesterra Group, що спеціалізується на птахівництві. Вартість проєкту склала 60 мільйонів євро.
Підприємство займає площу близько 30 000 м² та відповідає провідним європейським стандартам. Потужності комплексу дозволяють переробляти до 13 500 бройлерів на годину. Інфраструктура включає 50 виробничих та допоміжних об’єктів, а також сучасні очисні споруди з мембранною фільтрацією, які очищують до 3500 м³ стоків щодоби.
На заводі планується повна автоматизація виробництва та впровадження обладнання від провідних світових виробників. Вироблятиметься продукція під брендами “Епікур”, “Чебатурочка” та Delika.
Avesterra Group належить Дмитру Добкіну. З початку повномасштабної війни Avesterra Group не зупиняла жодної з семи філій, зберегла понад 1500 робочих місць, сплатила понад 1 млрд грн податків та передала 34 тонни м’яса і понад 12 млн грн допомоги для ЗСУ. Лише за останні два роки компанія отримала 961 млн грн чистого прибутку після податків.
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку >>> Читайте нас в Instagram >>> Підбірка новин сайту в GoogleNews >>> Статті з газети Фермер Придніпров'я